Posted on

Elindult az új honlap!

A látogatót ez a kép fogadja, ha asztali gépen böngészi az oldalt.

Rengeteg háttérmunkát követően elkészült az új honlapunk, amit már a mai követelményeknek megfelelően reszponzívra terveztünk. Ez azt jelenti, hogy mindenféle eszközön, asztali gépen, tableten, telefonon stb. egyaránt használható tartalmat fogtok látni böngészés közben, mert az oldal úgy jelenik meg, ahogy az az épp használt eszközön optimális.

A termékek kategóriánként és egyesével böngészhetőek.
A termékek kategóriánként és egyesével böngészhetőek.

Persze a változások nem állnak meg a technikai újításnál, hanem a tartalmat is alaposan felfrissítettük. Itt van mindjárt ez a blog, ezentúl ide helyezzük el a híreinket és azokat linkeljük a facebook oldalra. Kommentelni, like-olni ugyanúgy lehet, mint eddig, a facebook oldalunkon ugyanúgy megjelenik minden, úgyhogy akik azt szokták meg és nem akarnak a dolgokon változtatni, nos nekik is jó hírünk van, mert semmit nem kell másképp csinálniuk, mint eddig.

A termékeket most már tételesen lehet böngészni, így a legfontosabb tudnivalók mindenről amit készítünk megtalálhatóak a honlapon. Egyelőre van, amihez nehezen találtunk képet, ott majd idővel feltöltjük a gyenge vagy hiányzó fotó helyett a véglegest. Ugyanígy azon se kell meglepődni, ha eleinte furcsa kapcsolódó termékeket ajánl az oldal böngészés közben, mert a háttérben még zajlik a finombeállítások hangolása. Sőt mi több, az utolsó termékek feltöltése várhatóan az elkövetkező 1-2 napban fejeződik be, úgyhogy térjetek vissza később is.

Reméljük, hogy hasznosnak fogjátok találni ezt az újításunkat, jó böngészést!

A Sweetic csapata.