Csokoládékóstolók, rendezvények, csokiCOOLtúra

Rendezvények színfoltjai: bonbonkóstoló, ice pop kitelepülés, cake pop workshop

Rendszeresen települünk ki különféle tematikájú céges rendezvényekre, ahol bonbonjaink rendre sikert aratnak. Ha még jobban be akarjuk vonni a vendégeket, akkor cake popot azaz sütinyalókát tudnak velük együtt dekorálni. A nyári és szabadtéri rendezvények sztárja az ice pop, melyet helyben mártva és szórva kínálunk.

A kitelepülésekre mindig megy tőlünk szakember, így a műhelytitok, a tartalmas szakmai információcsere és a sztori is mind ott van, nem csak egy asztalnyi kóstoló termék. A részletekkel kapcsolatban keressen minket!

Iskolai csoportos programok, céges csapatépítés? A csokiCOOLtúra programunkat keresed

Nagy sikernek örvend társadalmi szerepvállalásunk, a CsokiCOOLtúra program, mely során komplett iskolai osztályok látogatnak meg minket, játékosan tanulnak a csokoládéról, kóstolnak és készítenek, versenyben mérik fel tudásukat. Az ő sikeres programjaik ihlették a cégek számára kialakított csapatépítő programunkat is, melyet szigethalmi műhelyünkben tartunk. Aki kedvet kap, az később különféle kurzusokon mélyítheti el tudását. A részletekről, időpontokról érdeklődjön emailben, lépjen velünk kapcsolatba!

zala-judit-choclatier
csokikostolok