Posted on

Újdonságokkal indul a szezon

Csokoládé szívek ét-, tej- és fehér csokoládéból, normál és óriás méretben
Csokoládé szívek ét-, tej- és fehér csokoládéból, normál és óriás méretben

Aktívan telt a nyár, szinte nem is tudjuk felsorolni, mi minden történt velünk a pihenőidőben. Sok új termékkel bővült a kínálatunk, némelyik annyira friss, hogy még nem is töltöttük fel a weboldalra a böngészhető termékek közé, de megígérjük, hogy a következő napokban pótoljuk ezt az elmaradásunkat. Ilyen például a szerintünk nagyszerűen sikerült meggyes-mákos fehér csokoládé. A már feltöltött újdonságok között vannak a pálinkás kollekciók, a csokoládé rögök vagy a gyümölcsökkel szórt csokoládé szívek, még hosszasan sorolhatnánk. Javasoljuk, hogy néha nézzétek meg a termékeinket bemutató oldalakat, mert folyamatosan fel fognak kerülni az újabbak. Szeretünk kísérletezni és az új ízeket veletek megosztani, úgyhogy biztosan találtok majd időről időre megkóstolásra érdemes darabokat.

Mindenkit szeretettel várunk immár normál nyitvatartási rendben szigetszentmiklósi üzletünkben, ahol feltöltöttük a készleteinket mindennel, ami szem-szájnak ingere: a fent felsorolt újdonságokon kívül így megtalálhatjátok a jól megszokott klasszikusokat és a múlt hónapban széles körben megismert Great Taste nyertes bonbonjainkat is. Az elmúlt két hét minden napján zajlott a termelés, hogy lehetőleg semmiből ne legyen hiány,

Pálinkás táblás csokoládé kollekció
Pálinkás táblás csokoládé kollekció

úgyhogy gyertek és válogassatok kedvetekre!

Fontos célunk, hogy a jövőben azoknak is eljuttassuk a termékeinket, akiknek Szigetszentmiklós nem esik útba és nem tudnak minket személyesen meglátogatni. Akit ez érint, azt ezúton bátorítjuk arra, hogy írja meg nekünk a sweetic kukac sweetic pont hu címre, hogy szerinte a környékén melyik lehetséges forgalmazóval lépjünk kapcsolatba, megígérjük, hogy mindegyik javaslatot meg fogjuk vizsgálni és ha a termékkörünk beleillik a profiljukba, felvesszük velük a kapcsolatot. De persze azt is örömmel vesszük, ha a forgalmazóknál reklámoztok minket, hogy keressenek meg.