Rólunk

Rólunk

Ha csokoládéról van szó, nem kötünk kompromisszumot. Minek is tennénk, hiszen a csoki azért van hogy élvezzük, nem azért hogy jóllakjunk vele. A legjobb minőségben hiszünk, arra törekszünk és ehhez a legjobb alapanyagokat használjuk. A kiváló végeredményhez a válogatott hozzávalókon túl szükséges még a jó értelemben vett megszállottság és szenvedély, de elengedhetetlen a biztos szaktudás is. Ezért állandóan képezzük magunkat és tanulunk, hogy egyre közelebb kerüljünk a tökéleteshez és mindig tudjunk újat nyújtani. Figyelünk arra is, hogy mit mondanak a vevőink és folyamatosan keressük az új ízeket, harmóniákat, megoldásokat, időről időre megújulunk. A saját utunkat járjuk, és látjuk, hogy jó irányba haladunk, mert mások is követnek bennünket.

A szlogenünk szerint harcolunk az emberek csokoládéhoz való jogaiért. Viccesen hangzik és persze, poénnak is szántuk, de egyben komolyan is gondoljuk: még hosszú az út, amely során a tömegek megismerkednek a valódi csokoládé élvezetével, amíg tényleg sokan felismerik a jó csokoládét. Azért dolgozunk, hogy minél többen találkozzanak a minőséggel és válasszák azt a mennyiség helyett. Olyasmi ez, mint a borkultúra, a kávézás vagy gasztronómia bármely területének fejlesztése, ez egy küldetés a számunkra, erről szól a szlogenünk. Ezért készítünk akkora kiszereléseket, amiket bárki megvehet és nem csak ajándékba hanem saját magának, sőt, ezért lehet üzletünkben akár szemenként is kóstolgatni rengeteg mindent. És ezért tartunk ismeretterjesztő programokat iskolai osztályok számára.

Kevés dologban van annyira nagy egyetértés a világban, mint hogy a csokoládé remek dolog. Rajong érte idős és fiatal, férfi és nő, sportbolond és otthonülő, eszkimó és pápuai egyaránt. Nem is csoda hát, hogy annyira népszerű nem csak mint személyes élvezeti cikk, hanem mint ajándéktárgy is: mert ugyan ki lőhet mellé azzal, ha csokit ad? Sőt: ki lőhet mellé, ha kiváló minőségű csokit ad? Na és ha ráadásul egyedi és személyes csoki az amivel meglepi a másikat? Itt jövünk a képbe mi: természetesen rengeteg saját fogyasztásra alkalmas jobbnál jobb csemegét kínálunk, de emellett tele vagyunk egyedi, különleges és személyes ajándék ötletekkel is. És nem a méret a lényeg, hanem a minőség: aki csak egyetlen szem bonbont kap, az is érezheti majd a személyes törődést. Úgyhogy jó hírünk van partnerei számára: az idén nem kell hogy megvegye nekik a századik reklámtollat vagy logózott törölközőt, ha helyette inkább hozzánk fordul ötletekért!

Így vágtunk bele

Családi vállalkozásként indultunk 2013-ban Szigetszentmiklóson. Csokimesterünk, Judit mindig nagyon odafigyelt, hogy olyan ajándékokkal lepje meg szeretteit jeles napokon, amelyek igazán személyesek. Egyedi dolgokat készített, ez idővel tortákhoz, muffinokhoz, utána a cake popokhoz vezetett, onnan pedig utólag nehéz megmondani hogy hogyan, de hirtelen a csokoládé világában találta magát. Először a családnak készített dolgokat, aztán a barátoknak, utána a barátok barátainak, azok ismerőseinek… nem volt megállás.

A sok lelkes, dicsérő visszajelzés és a folyvást növekvő „rajongótábor” elhatározást szült: legyen akkor ez a történet most már mindenkié! Ezzel a háttérrel nem véletlen, hogy az ajándékvonal nagyon erős a mai napig a Sweetic-nél, magánvevők és céges megrendelők kölcsönös örömére. De közben sikerült egy nagyon széles választékot felépíteni, nem is akármilyen minőségben, amiről megannyi rangos nemzetközi versenyen nyert számtalan díj is tanúskodik. Célunk, hogy egyedit, eredetit és kreatívat alkossunk. Szakmai munkánk sokakat inspirál, amire büszkék vagyunk. Merüljön el csokoládéink utánozhatatlan világában, mert a kényeztetés mindenkinek kijár!