Rólunk

Rólunk

Rólunk

rolunk-page-title

Legjobban vagy sehogy!

Ha csokoládéról van szó, nem kötünk kompromisszumot. A legjobb minőségben hiszünk, arra törekszünk és ehhez a legjobb alapanyagokat használjuk. A kiváló végeredményhez a válogatott hozzávalókon túl szükséges még a jó értelemben vett megszállottság és szenvedély, de elengedhetetlen a biztos szaktudás is. Ezért állandóan képezzük magunkat és tanulunk, hogy egyre közelebb kerüljünk a tökéleteshez és mindig tudjunk újat nyújtani. Figyelünk arra is, hogy mit mondanak a vevőink és folyamatosan keressük az új ízeket, harmóniákat, megoldásokat, hogy mindig legyen mit felfedezniük a visszatérő vevőinknek.

A szlogenünk szerint harcolunk az emberek csokoládéhoz való jogaiért. Szimpla bolondozásnak tűnhet, de van benne tartalom: még hosszú az út, amely során a tömegek megismerkednek a valódi csokoládé élvezetével. Azért dolgozunk, hogy minél többen találkozzanak a minőséggel és válasszák azt a mennyiség helyett. Olyasmi ez, mint a borkultúra, a kávézás vagy gasztronómia bármely területének fejlesztése, ez egy küldetés a számunkra, erről szól a szlogenünk. Ezért készítünk akkora kiszereléseket, amiket bárki megvehet kóstolgatás céljából, sőt, ezért lehet üzletünkben akár szemenként is kóstolgatni rengeteg mindent.

A csokoládé az emberiség egyik nagy közös nevezője: rajong érte idős és fiatal, férfi és nő, sportbolond és otthonülő egyaránt. Nem is csoda hát, hogy annyira népszerű nem csak mint személyes élvezeti cikk, hanem mint ajándéktárgy is: mert ugyan ki lőhet mellé azzal, ha csokit ad? Sőt: ki lőhet mellé, ha kiváló minőségű, emellett egyedi és személyes csokival lepi meg a másikat? Itt jövünk a képbe mi: az egy dolog, hogy rengeteg saját fogyasztásra alkalmas jobbnál jobb csemegét kínálunk, de tele vagyunk ötletekkel arra is, ha valaki eredeti, egyedi, különleges, személyes ajándékot keres. És nem a méret a lényeg, hanem a minőség: aki csak egyetlen szem bonbont kap, az is érezheti az a személyes törődést.

Így vágtunk bele

Judit mindig nagyon odafigyelt, hogy olyan ajándékokkal lepje meg szeretteit jeles napokon, amelyek igazán személyesek. Egyedi dolgokat készített, ez idővel tortákhoz, muffinokhoz, utána a cake popokhoz vezetett, onnan pedig utólag nehéz megmondani hogy hogyan, de hirtelen a csokoládé világában találta magát. Először a családnak készített dolgokat, aztán a barátoknak, utána a barátok barátainak, azok ismerőseinek… nem volt megállás. A sok lelkes, dicsérő visszajelzés és a folyvást növekvő „rajongótábor” elhatározást szült: legyen akkor ez a történet most már mindenkié! Ezzel a céllal alakult a csokimanufaktúránk 2013-ban. Ezzel a háttérrel nem véletlen, hogy az ajándékvonal nagyon erős a mai napig a Sweetic-nél, magánvevők és céges megrendelők kölcsönös örömére. De közben sikerült egy nagyon széles csokis választékot felépíteni, nem is akármilyen minőségben, amiről a bonbonjaink és egyéb csokoládéink által megannyi rangos nemzetközi versenyen nyert számtalan díj is tanúskodik. Merüljön el csokoládéink világában, mert a kényeztetés mindenkinek kijár!

 

Harcolunk az emberek csokoládéhoz való jogaiért!

rolunk

+ There are no comments

Add yours