Céges ajándékok

Céges ajándékok

A cégek ma már szívesebben ajándékoznak gasztronómiai élményt, mint haszontalan és elcsépelt felesleges tárgyakat, melyeket a megajándékozott úgyis csak kidobna és egy perc múlva elfelejtene. Tudják, hogy ha inkább különleges minőségű csokoládét adnak a partnereknek karácsonyra, rendezvényen, a kollégáknak, és bármilyen egyéb alkalommal, annak mindenki sokkal jobban örül. Ráadásul megvan az az előnye, hogy bármekkora büdzséhez igazítható a megoldás, ha épp takarékoskodni célszerű, akkor is tudunk kisebb de igényes ajándékot készíteni, ha pedig tágabbak a keretek, a csomag is bővíthető.

A jó csokoládét pedig szinte kivétel nélkül mindenki szereti, korra, nemre való tekintet nélkül. Ezért több embert lehet vele megörvendeztetni, mint más gasztro ajándékkal, és pláne többet, mint haszontalan csecsebecsékkel, legyen az egy huszonötödik logózott golyóstoll, vagy reklám törölköző. Különleges minőségű csokival viszont nem nagyon lehet mellélőni, még akkor se, ha már korábbi években is azt ajándékoztak.

Számtalan ötletünk van arra, hogy hogyan jelenítsük meg az Ön brandjét termékeinken, melyre tapasztalataink szerint a megajándékozottak sokkal jobban vissza tudnak majd emlékezni, mint más típusú ajándékok esetében. Ha a bélyegképre kattint, galéria nyílik a legkedveltebb megoldásainkat bemutató példák képeivel.

Lépjen velünk kapcsolatba még ma, és bemutatjuk, milyen megoldásokat tudunk kínálni az Ön számára!