Céges ajándékok

Céges ajándékok

Cégek szívesen ajándékoznak minőségi csokoládét partnereiknek karácsonyra, rendezvények alkalmával vagy más reprezentációs helyzetben. Ennek oka az, hogy egy kézműves csokoládé személyesebb, mint a számtalan, gyakran elcsépelt ajándéktárgy. Ráadásul megvan az az előnye, hogy bármekkora büdzséhez igazítható a megoldás, ha éppen a takarékosság indokolt, akkor is tudunk kisebb de igényes ajándékot készíteni, ha pedig tágabbak a keretek, a csomag is bővíthető.

A jó csokoládét pedig szinte kivétel nélkül mindenki szereti, korra, nemre való tekintet nélkül. Ezért több embert lehet vele megörvendeztetni, mint italokkal vagy főleg haszontalan csecsebecsékkel mint egy huszonötödik logózott golyóstoll vagy törölköző. A jó minőségű gasztro ajándékkal nehéz mellélőni, főleg ha az csoki.

A céglogó vagy személyes üzenet tovább erősíti a brandet, tapasztalataink szerint a megajándékozottak sokkal jobban vissza tudnak emlékezni a csomagjainkra, mint más ajándékokra. Ön tehát ki tud tűnni a szokásos marketing zajból.

Lépjen velünk kapcsolatba és bemutatjuk, milyen megoldásokat tudunk kínálni az Ön számára!

logózható termékek cégeknek