DUBAI bonbon

650 Ft

Webshop információ: A bonbonok ára nem tartalmazza azok díszcsomagolását, azt külön lehet megrendelni a díszcsomagolás kategóriában. Amennyiben díszdobozt nem rendel a bonbonok mellé, úgy biztonságosan becsomagolva, egyszerhasználatos fedeles műanyag tálkában küldjük  a megrendelését. 

Van, hogy egy bizonyos termék iránt akkora az érdeklődés, hogy mi magunk is elkészítjük a saját értelmezésünkben.
Ilyen volt évekkel ezelőtt a sóskaramella, amikor mindenki mindenben ezt az ízt kereste, ma már pedig alapdarab minden csokoládékészítő, fagylaltozó, cukrászda palettáján, természetesen mindenkinél más megjelenésben és kivitelezésben. Ugyanilyen nagy ha még nem nagyobb érdeklődés övezte az elmúlt fél évben és övezi ma is a Dubai csokit, TIK-TOK videók lepték el a netet, vírusként terjedt ennek a pisztáciás roppanós töltelékű csokoládénak a híre, készítési technikája. Mivel sokan keresitek nálunk is ezt a terméket napi szinten, így megalkottuk a mi stílusunkban, azaz vékony ámde felettébb roppanós tejcsokoládé köntösbe rejtettük el a kirobbanóan pisztáciás, roppanós tölteléket, melynek minden falata a csodás, mindig meleg, napos helyre, Dubaiba repít gondolatban.

Ha ajándékba szánnád a csokit, arra az esetre egy csodás, elegáns bonbonszett formájában vásárolhatod meg, erre a linkre kattintva https://sweetic.hu/termek/dubai-bonbon/.
Mind a csomagolás, mind pedig a beltartalom a tőlünk megszokott magas, prémium minőséget képviseli.

Tökéletes ajándék a borús hétköznapokra, vagy karácsonyra, születésnapra, névnapra, hétfőre, keddre stb.

A bonbonok szavatossági ideje 6 hónap, de most őszintén….te láttál már olyat, hogy valaki egy hétnél tovább bírta tartogatni???!!! 😉

Az élelmiszer átlagos tápértéke 100 gramm/100 ml termékben
energia: 2080,9 kJ / 442,4 kcal
zsír: 33,89 gramm
– amelyből telített zsírsavak: 16,13 gramm
szénhidrát: 43,86 gramm
– amelyből cukrok: 34,65 gramm
fehérje: 5,788 gramm
só: 0.06 gramm

Összetevők: cukor, kakaóvaj, kakaómassza, pisztácia, tejes tejpor, kunafa tészta (búzaliszt; víz; só; tartósítószer: káliumszobát (E202)), természetes kivonatok: vanília.  Emulgeátor: szójalecitin.

Leírás

 

 

További információk

Tömeg 9 g
Minőségmegőrzési idő

6 hónap

Lehetséges allergének

tej, búzaliszt, pisztácia, szója.

Érdekelhetnek még…