Térkitöltő papír ajándékboxhoz 500g

5.280 Ft5.980 Ft

Ajándékboxot szeretnél összeállítani? Térkitöltő papírjaink számos szebbnél szebb színben állnak rendelkezésedre, válogass belőlük kedvedre! Ezek a dekoratív térkitöltő papírok amellett hogy feldobják a díszcsomagolást, biztonságban tartják az ajándékboxba pakolt termékeket is. Az 500 grammos csomag kb. 25-30 liter térfogat kitöltésére elegendő, így mérettől függően 5-10 ajándékboxhoz is elegendő lesz a benne lévő dekorpapír.

Nagy tételben vásárolnál, viszonteladó vagy?

Vedd fel velünk a kapcsolatot a email címen, hogy vállalkozásodat viszonteladóként regisztráljuk.

Csomagolási és szállítási díj: Mivel ez egy nagy térfogatú termék, így 1 db Foxpost csomaggal maximum 1 kg,  1 db MPL csomagküldéssel maximum 4 kg-ot tudunk postázni*, ami a gyakorlatban annyit jelent, hogy ha nagyobb mennyiségeket szeretnél csomagküldéssel rendelni, ez esetben utólagosan kiszámlázásra kerül a postai csomagküldés felára, azaz Foxpost esetén minden megkezdett 1 kg után kg-onként 1, MPL csomag esetén minden megkezdett 4 kg után 4 kg-onként 1 extra szállítási díjat számolunk fel. A dekorpapírt az utólagosan kiszámlázott postai díj beérekezése után kezdjük el elkészíteni.

Természetesen lehetőség van személyes átvételre is telephelyünkön (Szigethalmon vagy Szigetszentmiklóson) előre egyeztetett időpontban, ez esetben a személyes átvétel opciót kérjük kiválasztani,  illetve heti Budapesti túrajáratunk során ki is tudjuk szállítani neked szállítási körzetünkben (Budapest és Szigetszentmiklós vonzáskörzete), ez esetben egy budapesti átadópontos hely kiválasztása elegendő, a pontos kiszállításról pedig emailben vagy telefonon szállító kollégánk egyeztet veled.

*A Foxpost és a magyar posta is korlátozza a csomag nagyságát.

FIGYELEM: ezt a nagy térfogatú terméket minden esetben megrendelésre készítjük a választott színű alapanyagból, a visszavásárlás/elállás ezért nem lehetséges. Ezért próbáld meg minél pontosabban kiszámolni, mekkora mennyiségre lesz szükséged!

Leírás

További információk

Tömeg 500 g
Méretek 30 × 30 × 30 cm
Szín

Világos sárga, Krém, Világos narancs, Flamingó rózsaszín, Lazac, Világos zöld, Világos kék, Levendula lila, Világos szürke, Mokka barna, Fehér, Citromsárga, Mandarin, Narancs, Ciklámen, Piros, Lime, Sötét zöld, Víz kék, Lila, Sötét kék, Dió, Fekete

Érdekelhetnek még…