CS 4970– DÍJNYERTES

350 Ft

Webshop információ: A bonbonok ára nem tartalmazza azok díszcsomagolását, azt külön lehet megrendelni a dobozok kategóriában. Amennyiben díszdobozt nem rendel a bonbonok mellé, úgy biztonságosan becsomagolva, egyszerhasználatos fedeles műanyag tálkában küldjük  a megrendelését. 

CS 4970, egy bonbon, melyet nem a fűszerek, vagy a gasztonómia szeretete ihletett, hanem egy csodálatos ember példaértékű teljesítménye, életútja, kitartása.
CS, mint Camino Steve, CS, mint Csuti, CS, mint csúcscsoki. És hogy miért 4970? Mert Camino Steve ennyi kilométert tett meg gyalog 2019-ben az Egyesült államokban található Tripple Crown-nak elnevezett 3 hosszú és viszontagságos trailek közül kettőn. Csuti az első magyar, aki végigmeg az Appalachian Trailen, s bár utját egy komoly betegség és az évszázad legrosszabb időjárása is megnehezítette, emberfeletti erővel végigcsinálta ezt a Trailt, álmát ezzel valóra váltva.

Zord körülmények között tette meg a 4970 km-ert. Sátorban aludt túrája során végig, folyamatosan fázva, átázva ment, hogy beteljesítsen egy vágyat, hogy legyőzze önmagát. Útja során medvével, kígyókkal találkozott, de nem úgy, mint mi az állatkertben, itt az élete volt a tét. Hihetetlen kitartást, emberfeletti teljesítményt vitt Ő véghez, ezért éreztük úgy, hogy megtisztelő számunkra, ha egy bonbont neki dedikálunk.

A bonbon külső megjelenése nem véletlenül lett hegyre emlékeztető, főként fehér színű. Csuti az útja alatt szinte végig küzdött a szokatlanul sok hóval, aminek mennyisége az USA-ban 2019-ben a szokásos 300%-a volt, az Appalachian trailen pedig egyik hegy követte a másikat. Fel és le…szűntelenül csak hegyeket mászott. A fehéren megjelenő fekete pöttyök és arany díszítés pedig a bonbon belsejében található csodás tonkababos sárgabarack betétet jelképezi. Ehhez adtunk még egy kis ropogós mogyorópraliné réteget, és mindezt tejcsokoládéba rejtettük el.

 

További információk

Tömeg 9 g
Minőségmegőrzési idő

3 hónap

Lehetséges allergének

Tejszármazékok, mogyoró, szója

Érdekelhetnek még…