Som-rózsabors– DÍJNYERTES

320 Ft

 

Az étcsokoládén alapuló töltelék különleges ízét egy erdei cserje nehezen szedhető gyümölcse, a som adja, melyet kicsit megbolondítottunk rózsaborssal. A bonbont egyforma darabokra vágjuk és 70%-os étcsokoládéba mártjuk, hogy felületük kellemesen roppanós legyen, majd egy szem rózsaborssal díszítjük.

Amikor beleharapsz egy ilyen bonbonba, először a somot fogod érezni, melynek enyhe fanyarsága teljesen eltűnik a csoki mellett, s csak a gyümölcs édességét, karakterét érzed, majd később aztán felépül szépen lassan a rózsabors hatása. Egyszerűen imádjuk ezt az ízkombinációt!!!

A som általában élénkpiros, savanykás, pikáns ízű, 1,5 – 3 centiméter nagyságú, hosszúkás, leginkább szilvára emlékeztető tojásdad alakú gyümölcs.

Szerencsések vagyunk, hogy van egy olyan barátunk – Vrancsik Tibor – aki ezzel a terméssel is ellát minket minden évben a kökény és a zölddió mellett. 🙂 Köszönjük Tibi! 🙂

 

Minőségmegőrzési idő

1 hónap

Lehetséges allergének

tejszármazékok

320 Ft

A webshopban feltüntetett viszonteladói árak az áfát nem tartalmazzák
A megrendelés összege a szállítási díjat nem tartalmazza, az minden esetben a Megrendelő és Sweetic közötti megállapodástól függ és külön fizetendő.
Tömeg 8 g
Minőségmegőrzési idő

1 hónap

Lehetséges allergének

Tejszármazékok


Tömeg 8 g
Minőségmegőrzési idő

1 hónap

Lehetséges allergének

Tejszármazékok

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “Som-rózsabors– DÍJNYERTES”


  • Minőségmegőrzési idő: 1 hónap
  • Lehetséges allergének: tejszármazékok
  • Bruttó kiskereskedelmi ár: 320

Érdekelhetnek még…