Som-rózsabors– DÍJNYERTES

495 Ft

Webshop információ: A bonbonok ára nem tartalmazza azok díszcsomagolását, azt külön lehet megrendelni a dobozok kategóriában. Amennyiben díszdobozt nem rendel a bonbonok mellé, úgy biztonságosan becsomagolva, egyszerhasználatos fedeles műanyag tálkában küldjük  a megrendelését. 

Az étcsokoládén alapuló töltelék különleges ízét egy erdei cserje nehezen szedhető gyümölcse, a som adja, melyet kicsit megbolondítottunk rózsaborssal. A bonbont egyforma darabokra vágjuk és 70%-os étcsokoládéba mártjuk, hogy felületük kellemesen roppanós legyen, majd egy szem rózsaborssal díszítjük.

Amikor beleharapsz egy ilyen bonbonba, először a somot fogod érezni, melynek enyhe fanyarsága teljesen eltűnik a csoki mellett, s csak a gyümölcs édességét, karakterét érzed, majd később aztán felépül szépen lassan a rózsabors hatása. Egyszerűen imádjuk ezt az ízkombinációt!!!

A som általában élénkpiros, savanykás, pikáns ízű, 1,5 – 3 centiméter nagyságú, hosszúkás, leginkább szilvára emlékeztető tojásdad alakú gyümölcs.

Szerencsések vagyunk, hogy van egy olyan barátunk – Vrancsik Tibor – aki ezzel a terméssel is ellát minket minden évben a kökény és a zölddió mellett. 🙂 Köszönjük Tibi! 🙂

 

Leírás

További információk

Tömeg 8 g
Minőségmegőrzési idő

1 hónap

Lehetséges allergének

Tejszármazékok

Érdekelhetnek még…