Dobozka 1-1 szem bonbonhoz, 10db (csak bonbonnal együtt rendelhető)

2.900 Ft

Egy kis kedvességet, apró figyelmességet is lehet szépen, ízlésesen csomagolni. Miért is ne ajándékozhatnánk jelképesen 1-1 szem bonbont kollégáinknak, barátainknak a jeles alkalmakkor vagy szeretteinknek néha csak úgy anélkül, hogy bárkit zavarba hoznánk, hiszen egy apró gesztusnak mindenki örül, a figyelmességet értékeli majd. Ezért alkottuk meg az egy szem bonbon csomagolására alkalmas kis dobozkánkat, melyet négyféle változatban vásárolhattok meg. Két karácsonyi, egy virágos (névnap, szülinap, nőnap egyéb alkalmakra) és egy uraknak vagy vegyes, esetleg formálisabb társaságnak is bármikor ajándékozható verzióban.

Ezt a terméket változatonként 10 darabos csomagban rendelheted meg, a rendelésében lévő bonbonok díszcsomagolására. A kosárba annyi db. csomagot helyezz, ahányszor 10 dobozkát szeretnél kapni!

FIGYELEM: mivel a doboz a Sweetic márkanevet hordozza, minőségbiztosítási okokból csak akkor teljesítjük erre a tételre vonatozó rendelésed, ha megfelelő számú bonbont is rendeltél tőlünk. Nem Sweetic bonbon díszcsomagolására ezt a dobozt ne használd.

Az árak bonbon nélkül értendőek, a dobozokat nem összehajtogatott, lapos formában szállítjuk.

Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

További információk

Tömeg 70 g
Méretek 4 × 4 × 5 cm
Minta

karácsony (zöld/piros), karácsony (arany/piros), tavasz (virágos), fehér erezetmintás, barna erezetmintás