10 db bonbon dobozka 1-1 szem bonbonhoz

1.200 Ft

Egy kis kedvességet, apró figyelmességet is lehet szépen, ízlésesen csomagolni. Miért is ne ajándékozhatnánk jelképesen 1-1 szem bonbont kollégáinknak, barátainknak a jeles alkalmakkor vagy szeretteinknek néha csak úgy anélkül, hogy bárkit zavarba hoznánk, hiszen egy apró gesztusnak mindenki örül, a figyelmességet értékeli majd. Ezért alkottuk meg az egy szem bonbon csomagolására alkalmas kis dobozkánkat, melyet négyféle változatban vásárolhattok meg. Két karácsonyi, egy virágos (névnap, szülinap, nőnap egyéb alkalmakra) és egy uraknak vagy vegyes, esetleg formálisabb társaságnak is bármikor ajándékozható verzióban.

Bonbont is forgalmazó viszonteladóink változatonként 10 darabos lépésekben rendelhetik, a rendelt bonbonok mennyiségének megfelelő maximális darabszámban igazoljuk vissza a rendelést. A kosárba annyi db. csomagot helyezz, ahányszor 10 dobozkát szeretnél kapni!

Mintaboltunkban alkalmazott bruttó kiskereskedelmi ár: 120 Ft/doboz. Az árak bonbon nélkül értendőek, nem összehajtogatott, lapos formában szállítva.

Minőségmegőrzési idő

Lehetséges allergének

Kiürítés
SKU: N/A.
1 Category

Tömeg 70 g
Méretek 4 × 4 × 5 cm
Minta

karácsony (zöld/piros), karácsony (arany/piros), tavasz (virágos), barna erezetes

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “10 db bonbon dobozka 1-1 szem bonbonhoz”


  • Bruttó kiskereskedelmi ár: 120 Ft

Érdekelhetnek még…