Kékkör – füstös sóskaramella aszaltszilvával

560 Ft

Webshop információ: A bonbonok ára nem tartalmazza azok díszcsomagolását, azt külön lehet megrendelni a díszcsomagolás kategóriában.
Amennyiben díszdobozt nem rendel a bonbonok mellé, úgy biztonságosan becsomagolva, egyszerhasználatos fedeles műanyag tálkában küldjük  a megrendelt darabokat. 

A fényesen csillogó bonbon belsejében egy igazán különleges sóskaramell töltelék található.

A karamell enyhe, kellemes sósságát egy franciaországból származó (Guérande) tengeri sóvirággal értük el, és ami még nagyon különleges benne, hogy a karamellt megbolondítottuk egy kis aszaltszilvával és füstös jegyeket is csempésztünk bele, ami valójában csak a végén érződik.

A bonbon felületének elegáns, csodásan csillogó díszítése is az ízvilágot idézi.

Az élelmiszer átlagos tápértéke 100 gramm/100 ml termékben
energia: 1863.20 kJ / 444.68 kcal
zsír: 25.83 gramm
– amelyből telített zsírsavak: 16.25 gramm
szénhidrát: 45.66 gramm
– amelyből cukrok: 35.23 gramm
fehérje: 4.54 gramm
só: 0.02 gramm

Összetevők: cukor, kakaóvaj, kakaómassza, tejes tejpor,  tejszín, aszaltszilva, glükózszirup, lapsang souchong füstölt tea, só, természetes aromák: vanília; emulgeátor: szójalecitin.
Allergének: tej,  szója.

Leírás

KÉKKÖR
Az Országos Kékkör, gyakran egyszerűen csak Kékkör, három önálló túraútvonalat (egyúttal jelvényszerző túramozgalmat) – az Országos Kéktúrát, a Rockenbauer Pál Dél-dunántúli Kéktúrát és az Alföldi Kéktúrát – magába foglaló egybefüggő túraútvonal Magyarországon. Hossza mintegy 2550 km, a jelenlegi terelésekkel valójában 2600 km.
Ezt a túrát egyhuzamban, gyalogosan 69 nap alatt tette meg az eddig csúcstartó, a rekordot azonban a mai napon 2020.10.08. jóbarátunk Csutka István alias Camino Steve megdöntötte, 57 nap-ra állította fel a csúcsot, naponta átlag 45 km megtételével.
Szeretnénk ezzel az új bonbonnal tisztelegni Camino Steve kitartása előtt, Neked ajánljuk ezt a bonbont drága Csuti, ezzel szeretnénk kifejezni elismerésünket.
Csuti azért indult neki ennek az útnak, mert fel szerette volna hívni a figyelmet a Kékkör 3 túraútvonalából, arra a kettőre is (Dél-Dunántúli és az Alföldi), melyek méltánytalanul félre vannak téve.
“Aki azt mondja, hogy az Alföld nem szép, az vagy hazudik, vagy még nem járt ott soha” – Camino Steve
Camino Steve szeretné felhívni (főként a jelenlegi helyzetben) a figyelmet ezen túraútvonalak páratlan szépsége mellett, a magyarországi turizmus fontosságára is, arra, hogy hogyan, miként lehet harmoniában élni a természettel, felhívni a figyelmet arra, hogy milyen fontos a magyarországi vállalkozások támogatása NEM CSAK jelen covidos helyzetben, hanem azon kívül is, gondol itt Csuti a túrútvonalon lévő kisboltokra, szálláshelyszolgáltatókra is. További célja volt Csutinak, hogy feltéreképezze ezen útvonal állapotát, hogy segítsen a Magyar Turisztikai Szövetségnek tanácsaival, értékes tapasztalataival.
Szerintünk ez egy csodás misszió és egyben hatalmas teljesítmény is. CSUTI nagyon büszkék vagyunk RÁD! Ezt a bonbont Neked ajánluk, ezt a bonbont TE ihletted.
KÉKKÖR: füstös sós karamell szilvával, étcsokoládé köntösben (szerintünk csodásan illik a kék színhez és ehhez az őszi teljesítményhez ez az ízkombináció).

További információk

Tömeg 9 g
Minőségmegőrzési idő

5 hónap

Lehetséges allergének

Tejszármazékok