Csokoládétallér válogatás

3.990 Ft

Elegáns csokoládétallér válogatás 3 darab 25 grammos, 6 cm átmérőjű tallérral. A fehér csokoládé tallérnak a tetején nagy felbontású színes feliratok és grafikák helyezhetőek el. A hátulja gyümölccsel, kandírozott virágszirommal vagy dekorációs cukorral szórt lehet. A másik két tallér (ét- és tejcsokoládé) szintén egyik oldalán gyümölcsökkel vagy magvakkal szórt, a másik oldalán pedig színes minta található. Ideális ajándékozáshoz, magánszemélyek és cégek részére egyaránt. Rendelkezünk gyakori kívánságokra, üzenetekre legyártott tallérokkal (gratulálunk, jobbulást, szeretlek stb.), mindig tartunk a közelgő eseményhez igazított témákat készleten (nőnapra, karácsonyra, stb.). Ha üzenetét egy ilyen csomagban juttatja el a megajándékozotthoz, arra biztosan felfigyel!

Ha egyedi grafikát szeretne, küldje meg és kivitelezzük. Az egyedi grafikák feltételeivel kapcsolatban lépjen velünk kapcsolatba.

A választékról és a lehetőségekről érdeklődjön, a csatolt képek csak kiragadott példák.

Minőségmegőrzési idő

Lehetséges allergének

3.990 Ft

A webshopban feltüntetett viszonteladói árak az áfát nem tartalmazzák
A megrendelés összege a szállítási díjat nem tartalmazza, az minden esetben a Megrendelő és Sweetic közötti megállapodástól függ és külön fizetendő.
Tömeg 75 g
Minőségmegőrzési idő

12 hónap

Lehetséges allergének

Tejszármazékok, mogyoró


Tömeg 75 g
Minőségmegőrzési idő

12 hónap

Lehetséges allergének

Tejszármazékok, mogyoró

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “Csokoládétallér válogatás”


  • Bruttó kiskereskedelmi ár: 3990 Ft

Érdekelhetnek még…