Csokoládékóstolók, rendezvények

Csokoládékóstolók, rendezvények

Csokoládékóstolók, rendezvények

Rendezvények egyik színfoltja lehet a csokoládé kóstoló

Rendszeresen települünk ki különféle tematikájú céges rendezvényekre (ügyfélparti, Halloween, karácsonyi céges partik stb.), ahol csokoládéink, bonbonjaink rendre sikert aratnak. Kész bonbonok és csokoládék mellett ilyenkor lehetővé tesszük, hogy a vendégek maguk állítsák össze bonbonjukat többféle csokoládéból, töltelékből és más komponensekből mint pl. a gyümölcsök.

A vendégek a kóstoláson és bonbontöltésen túl rendszerint tartalmas beszélgetéseket kezdeményeznek csokoládés témában, melynek minden esetben nagy örömmel teszünk eleget, hisz magunk is úgy gondoljuk, hogy a termékünk nem csak a kiváló minőségű alapanyagoktól és a folyamatosan magas szinten képzett csokoládémesterünktől, hanem a vevőinkkel és a fogyasztóinkkal való személyes kapcsolattartástól, illetve e három komponens együttesétől lesz egyedi, megismételhetetlen és prémium minőségű. Éppen ezért minden rendezvényen csokoládémesterünkkel képviseltetjük magunkat, hogy vendégeink közvetlenül a készítővel kerüljenek kapcsolatba.

Amennyiben rendezvényt szervez és felkeltette érdeklődését a csokoládé-kóstoltatás, keressen meg minket kérdéseivel, hogy tapasztalatainkat megoszthassuk Önnel a várható érdeklődés felmérését illetően, illetve ötletekkel segíthessük munkáját!

 

+ There are no comments

Add yours