Szakmai elismerésekhttp://sweetic.hu/wp-content/uploads/2016/08/otfuszer-gta.jpg

Szakmai elismerések

Szakmai elismerésekhttp://sweetic.hu/wp-content/uploads/2016/08/otfuszer-gta.jpg

Great Taste Awards 2016

2016-ban megerősítettük pozíciónkat a világ legjobb bonbonkészítői között. Ezúttal az ötfűszeres bonbonunk és a kókusz-mangó-passion fruit bonbonunk ért el kiemelkedő helyezést a nemzetközi mezőnyben. Az előbbi 2 csillagot ért el, ami a világ mezőnyében az ezévi legmagasabb eredmény, a másik egy csillagot ért el, ami szintén nagyon ritka sikert jelent. Mindkét bonbonunkat a nagyon harmonikus ízhatás és a kiemelkedően magas színvonalú kivitelezés miatt választották a világ élvonalába.

otfuszer GTA

kokusz_mango_passio GTA


Nagyon büszkék vagyunk erre az eredményre és a jövőben is azon fogunk munkálkodni, hogy a díjaink számát tovább növeljük.

Mindkét bonbon elkészítése során nagyon sokszor voltunk kapcsolatban lelkes csokoládéimádó vevőinkkel, akik nem egyszer igazán hasznos ötleteket adtak ahhoz, hogy milyen irányba fejlesszük a csokikat. Így a dicsőség egy része mindenképp őket illeti meg, mi mindenesetre bízunk abban és drukkolunk neki, hogy a jövőben is élvezzük ezt a fajta bizalmat és megkapjuk a jobbnál jobb új termékek előállításához az inspirációt. Mi magunk is tele vagyunk ötletekkel, de a legjobb termékek mindig a vevőkkel közös ötletekből születnek meg.

Great Taste Awards 2015

2015-ben első magyar csokoládéműhelyként nyertünk díjat bonbon kategóriában a legrangosabb nemzetközi gasztronómiai megmérettetésen, az angliai Great Taste Awards-on, ahol a világ minden tájáról származó termékek közül dől el, hogy abban az évben melyek lesznek méltóak egy vagy több csillagra.

gt-zoeld-dio

GT mlgy

Büszkék vagyunk arra, hogy egyszerre két termékünkkel is sikert arattunk:

A zöld dió töltelékkel készített bonbonunk két csillagot is begyűjtött a szigorú zsűritől, akik a termékről adott értékelésben kiemelték, hogy szívesen ettek volna belőle még.

A matcha teás bonbonunk, amelynek ízét a porított japán matcha zöld tea, lime és kandírozott gyömbér együttese adja, szintén elnyert egy csillagot.

International Chocolate Awards Eastern Europe 2015

2015. októberében a yuzu-matcha-gyömbér bonbonunk dobogós lett a kelet-európai International Chocolate Awards versenyen és ezzel kijutott a világversenyre.

ICA EE ymgy

+ There are no comments

Add yours