Rólunk

Rólunk

Rólunk

rolunk-page-title

Csak a legjobb lehet elég jó!

Ha csokoládéról van szó, nem ismerünk tréfát. A legjobb minőségben hiszünk, és ehhez a legjobb alapanyagokat használjuk. A kiváló végeredményhez a válogatott hozzávalókon túl szükséges még a jó értelemben vett megszállottság és szenvedély, de elengedhetetlen a biztos szaktudás is. Ezért állandóan képezzük magunkat és tanulunk, hogy egyre közelebb kerüljünk a tökéleteshez és mindig tudjunk újat nyújtani.

 

01

A csokoládé az emberiség egyik nagy közös nevezője: rajong érte idős és fiatal, férfi és nő, sportbolond és otthonülő egyaránt. Nem is csoda hát, hogy annyira népszerű ajándéktárgy: ugyan ki lőhet mellé azzal, ha csokit ad? Azaz pontosítsunk: ki lőhet mellé, ha egyedi, személyes és kiváló minőségű csokoládéval lepi meg a másikat? Na ugye… – és itt jövünk a képbe mi!

Ismerős helyzet: az ember tanácstalanul néz maga elé, hogy akkor most mit is ajándékozzon, ami eredeti, egyedi, különleges, személyes, és ne adja ég, még megfizethető is. Mi is átéltük ezt rengetegszer a múltban, és azt mondtuk: ezentúl másképp lesz. Úgyhogy remek csokoládék olyan változatos tárházát állítottuk össze, hogy bárki tudjon belőle kedvére választani. Itt nem feltétlenül a méret a lényeg: aki csak egyetlen szem bonbont kap, az is érezheti az a személyes törődést.

02

Így vágtunk bele

sweetic-bonbon

Judit mindig nagyon odafigyelt, hogy olyan ajándékokkal lepje meg szeretteit jeles napokon, amelyek igazán személyesek. Ma pedig, mint chocolatier azon dolgozik, hogy másoknak is segítsen a személyes ajándék elkészítésében.

Eleinte évről évre ismerősök egyre bővülő köre kérte fel meglepetésnek szánt figyelmességek elkészítésére. A sok lelkes, dicsérő visszajelzés és a folyvást növekvő „rajongótábor” elhatározást szült: tegyük lehetővé immár mindenki számára, hogy nagy odafigyeléssel készített és mégis elérhető, személyre szabható és élvezetes kényeztető csokoládékkal ajándékozzák meg szeretteiket, és persze saját magukat! Ezért alapítottuk meg csokoládémanufaktúránkat 2013-ban. Mert a kényeztetés mindenkinek kijár!

 

Harcolunk az emberek csokoládéhoz való jogaiért!

rolunk

+ There are no comments

Add yours