Kis tallér, feliratozható

350 Ft

Webshop információ: A bonbonok ára nem tartalmazza azok díszcsomagolását, azt külön lehet megrendelni a dobozok kategóriában. Amennyiben díszdobozt nem rendel a bonbonok mellé, úgy biztonságosan becsomagolva, egyszerhasználatos fedeles műanyag tálkában küldjük  a megrendelését.

Rendelési információ: webshopon keresztül nem rendelhető, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a  e-mai lcímen, ha feliratos, céglogós bonbont szeretne rendelni.Minimális rendelhető mennyiség 100 db alatt: változatonként 18 darab. Szerkesztési díj egyedi termékre: 1000 Ft/változat.

Ennek a bonbon méretű (3 cm átmérőjű) fehér csokoládé tallérnak a tetején nagy felbontású színes feliratok és grafikák helyezhetőek el. A bonbon hátulja gyümölccsel, kandírozott virágszirommal vagy dekorációs cukorral szórt lehet. Ideális ajándékcsomagok, személyre szóló bonboncsomagok összeállításához. Ha üzenetét egy ilyen bonbonon juttatja el a megajándékozotthoz, arra biztosan felfigyel!

Készletünkben mindig talál tallért a leggyakoribb üzenetekkel (boldog születésnapot, névnapot, szeretettel, gratulálunk stb…), és ha egyedi grafikát szeretne, küldje meg és kivitelezzük. Az egyedi grafikák feltételeivel kapcsolatban lépjen velünk kapcsolatba.

Törlés

További információk

Tömeg 7 g
Méretek 3 × 3 × 1 cm
Minőségmegőrzési idő

12 hónap

Lehetséges allergének

Tejszármazékok

Grafikás tallér

Általános, Egyedi

Érdekelhetnek még…