Beriolett-pisztácia bonbon étcsokoládé burokban – DÍJNYERTES

320 Ft

 

A fényesen csillogó bonbon belsejében kétféle töltelék található. A málna-áfonya-ibolya (innen a Beriolett elnevezés) frissítő együtteséből született egy zselés réteg, melyet egy fehércsokoládés pisztáciakrém követ, s mindezt, az ízvilághoz passzoló leheletvékony étcsokiburokba töltöttük. A bonbon felületének piros/zöld, csodásan csillogó díszítése is az ízvilágot idézi.

Csokoládémesterünk, Judit személyes kedvence ez az ízkombináció úgy Ice Pop-ban, mint bonbonban. Judit sokat kisérletezett a maga maximalizmusával, mire végül elnyerte végleges formáját és külső megjelenését ez a bonbon, s így már kiengedte kezei közül, hogy ti Vásárlók is élvezhessétek ezt az apró csodát.

UPDATE: 2019.08.01-jén kaptuk a hírt Londonból, hogy ez a termékünk Világelső lett a világ legnagyobb ételkóstoló versenyén, a Great Taste Awards 2019-en, ahol is 3 csillagos minősítést kapott, sőt, az egyetlen bonbon volt, ami minden más nevezett terméket maga mögé utasítva megkapta ezt a minősítést, ezzel a kategória győztese, azaz Világelső lett. 🙂
Szerintünk hiba volna kihagyni! 😉

 

További információk

Tömeg 9 g
Minőségmegőrzési idő

5 hónap

Lehetséges allergének

Tejszármazékok, olajos magvak (pisztácia)

Érdekelhetnek még…