Logózható csokoládék

Logózható csokoládék

Logózható csokoládék

Egy speciális technológiai eljárással az M&Ms, Smarties vagy francia drazsé színes burkolatánál is alkalmazott színek felhasználásával fotó minőségű képeket tudunk fehér csokoládéra felvinni. Így lehetőség van logók, marketing üzenetek, fényképes témák megjelenítésére.  A legelterjedtebb megoldás az, hogy 3 vagy 6 centiméteres fehér csokoládéra visszük fel az Ön egyedi grafikáját, és ezeket a tallérokat tallér válogatásba, bonbon válogatásba vagy vegyes csomagokba helyezzük el, vagy csak önmagukban szerepelnek. Ugyanígy lehetséges gianduja töltelékes vágott/mártott vagy csepp alakú bonbonok brandingelése.

Amennyiben Ön a saját, egyedi grafikáját szeretné csokoládéinkon viszontlátni, a teendője mindössze annyi, hogy küld nekünk egy legalább 300 dpi felbontású grafikát, 30% előleget az egyedi kivitelezésre, a többit pedig ránk bízhatja. Elkészítjük a csokoládé látványtervét, Ön jóváhagyja és mi legyártjuk azt.

Figyelem: az egyedi grafikákat fehér csokoládéra tudjuk alkalmazni. A tallérok túloldala lehet gyümölcsökkel vagy egyéb dekorációval szórt, vagy natúr.

Folyamatos, nagyobb mennyiségű igény esetén tudunk megállapodást kötni ét- vagy tejcsokoládéra is applikált egyedi grafika készítésére – mivel ez külföldön nagy mennyiségben legyártatható speciális fóliát igényel, itt a lekötendő darabszámok több ezresek. A fehér csokoládé esetében a pár darabos megrendeléseket is teljesíteni tudjuk.

Amennyiben a honlapunkon látható referenciaképeket érdekesnek találta de saját szemével, élőben is szeretné megtekinteni termékeinket, keressen meg minket személyesen és bemutatjuk mintadarabokon keresztül, hogy hogy néz ki egy logózott csokoládé, milyen megoldásokat tudunk szállítani.

A logózható csokoládékról további információ:

Tallérok

+ There are no comments

Add yours