Orosz rulett

Jogi nyilatkozat

A honap üzemeltetője a Sweetic Csokoládé Manufaktúra Kft. (Sweetic Kft.)

Cím: 2310 Szigetszentmiklós Jókai u. 35/A
Adószám: 24392273-2-13

Cégjegyzékszám: 13-09-164700

[hr type=”line”]

A honlap látogatói a honlap böngészésével tudomásul veszik és elfogadják a jelen nyilatkozatban foglalt feltételeket.

Sweetic Kft. a honlap üzemeltetése során a honlapra látogatók és regisztrálók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályokkal összhangban kezeli. A honlapon regisztrált felhasználók elfogadják és hozzájárulnak hogy a sweetic.hu oldalról a rögzített e-mail címükre Sweetic Kft. e-mail üzeneteket küldhet.

A regisztrációhoz kapcsolódó adatkezelés célja a honlap látogatóinak a honlapon keresztül elérhető szolgáltatások igénybevételéhez szükséges azonosítása, a szolgáltatások nyújtásának dokumentálása.

A hírlevél feliratkozáshoz kapcsolódó adatkezelés célja a rendszeres hírek elküldéséhez használt e-mail címek rögzítése.

A honlapon található valamennyi információ, kép, szöveg és tartalom a Sweetic Kft. tulajdonát képezi, további felhasználása, másolása, idézése kizárólag a Sweetic Kft. előzetes írásbeli hozzájárulása mellett engedélyezett.

A honlapon feltüntetett információk esetleges téves tartalmáért, elírásokért stb. Sweetic Kft. nem vállal felelősséget. A regisztrált viszonteladók számára fenntartott oldalakon szereplő árak és egyéb információk tájékoztató jellegűek, a viszonteladó megrendelését követően külön írásbeli megerősítést küldünk. Amennyiben az utólagos megerősítés és a honlapon szereplő információk között ellentmondás van, az utólagos írásbeli megerősítésben foglalt feltételeket kell érvényesnek tekinteni. Fenntartjuk a jogot, hogy a feladott megrendelést részlegesen vagy módosításokkal igazoljuk vissza, mind az egyes tételeket, mind azok mennyiségét illetően.

A honlapon bemutatott termékfotókon lévő mintadarabok és a leszállított termékek között eltérések lehetnek. Pl. a nyomtatott mintás bonbonok mintája szezonálisan és készlettől függően változó. A magvakkal vagy gyümölcsökkel szórt táblákon lévő ízesítő és dekorációs magvak, gyümölcsök keverékének összetételében is előfordulhatnak kisebb változtatások. A cake pop-ok színe és mintázata teljesen változó és sokféle lehet, stb.

Az egyedi grafikával ellátott termékeinkkel kapcsolatos alapelveink korlátot szabnak munkáink kivitelezésében. A teljesség igénye nélkül az alábbi típusú grafikus tartalmak kivitelezését nem vállaljuk:

  • nyíltan rasszista, etnikai, faji, politikai, vallási kisebbséget vagy vallási meggyőződést, szexuális hovatartozást sértő, uszító, gyűlöletkeltésre alkalmas és vulgáris tartalom
  • sértő, trágár tartalmak
  • személyi vagy szerzői jogokat sértő tartalom
  • pornográf, jó ízlést sértő, önkényuralmi jelképet ábrázoló képek
  • az alkotmányos rend vagy törvények megsértésére buzdító tartalom

Sweetic fenntartja a jogot, hogy jelen nyilatkozatot egyoldalúan módosítsa. A módosítás hatályba lépését követően a honlap látogatója a honlap tartalmának böngészésével mint ráutaló magatartással elfogadja a módosított nyilatkozatban foglaltakat.