Szállítási módok, szállítási árak, fizetési módok a Webshopos vásárlás során

A webshopban vásárolt termékek többféleképpen tudnak eljutni Önhöz, mely lehetőségeket nagyban meghatároz az aktuális időjárás. Mivel a csokoládé meglehetősen hőérzékeny termék, ezért a tavasztól őszig tartó időszakban a kedvezőbb árú, de lassúbb csomagautomatás megoldást sajnos mellőznünk kell.

30.000 ft feletti megrendelés esetén a szállítás INGYENES.

Téli időszakban az alábbi szállítási lehetőségek állnak rendelkezésre:

(a pontos árakat az ÁSZF-ben ellenőrizheti – a link kattintásra új ablakban nyílik meg)

MPL (magyar posta) csomagküldés háztól házig:
A legkényelmesebb és a leggyorsabb verzió.
FOXpost csomagautomata kizárólag ősztől tavaszig, hiszen a csokoládé nem szereti a meleget:
A vásárlás végén ki tudja választani az Önnek szimpatikus, Önhöz legközelebb eső csomagautomatát. Előnye, hogy nem kell a postázási címen tartózkodva várni a szállítást, akkor veszi át a csomagját, amikor van rá ideje. Ára kedvezőbb, viszont egy kicsit lassabb, mint az MPL, főleg a karácsonyi túlzsúfolt időszakban.
Személyes átvétel budapesti átadóponton:
Előnye, hogy itt sem kell a megadott címen tartózkodni a szállítást várva, a nyitvatartási időn belül bármikor átveheti a csomagját. Szállítóautónk még nyáron is megfelelő hőmérsékleti körülmények között tudja eljuttatni a csomagját az átadópontra, ahol szintén a legoptimálisabb hőmérsékleten tárolják azt. Tavasztól őszig tartó időszakban, amikor napos meleg idők vannak ajánlott az átadópontra hűtőtáskával érkezni, hogy a csokikat az üzletből hazafelé is megóvja az olvadástól.
Átadópontjainkról és azok nyitvatartásáról a rendelési felületen tud tájékozódni, itt választhatja ki a megfelelőt.
Személyes átvétel mintaboltunkban Szigetszentmiklóson INGYENES!
Bankkártyával, vagy előreutalással tudja kifizetni kosarának tartalmát. Utalásos fizetés választása esetén rendszerünk automatikusan megküldi a díjbekérőt, ami alapján az utalást tudja indítani. A fizetést követően készítjük össze csomagját és postázzuk az Ön által választott módon.
FIGYELEM! A bankok 2020 novemberében megszigorították a bankkártyás fizetéseket a vásárlók védelmében és bevezették a kétlépcsős hitelesítést, mellyel azonban tapasztalataink szerint nagyon sok vásárlónak meggyűlik a baja, vásárlását bankkártyás fizetéssel nem sikerül véglegesítenie. Ha ilyen problémába ütközik, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen előreutalásos díjbekérőt, vagy automatikusan ismételje meg a megrendelését és az előreutalásos opciót válassza.

Nyári időszakban, a melegek beköszöntével a Foxpost automatás postázási mód szünetel, az MPL csomagküldéssel ha lehet megvárjuk a következő hidegfrontot, így a postázási idő kicsit hosszabb lehet, mint a téli, csokinak kedvezőbb időjárású hónapokban. Nyáron jégakkut is teszünk a csomagba amikor szükséges, hogy biztosan megfelelő kondícióban érkezzen meg Önhöz a vásárolt termék.
Kérjük minden esetben gondoljon arra, hogy nyáron a melegben olvad a csokoládé. Praktikus ha van Önnél egy hűtőtáska esetleg még a jégakku is jól jöhet, ha túlságosan meleg van, vagy hosszú az út hazáig.