csomagok

Csomagok

[row cols_nr=”2″]

[col size=”8″]

Magámszemélyek és cégek számára is kínálunk változatos ajándékcsomagokat. A különféle tasakok és dobozok között vannak felnőttek, gyerekek, férfiak és nők számára valók, szezonális pl. karácsonyi mintásak és saját tervezésű elegáns darabok. Ezeket szoktuk feltölteni a megrendelő által kiválasztott csokoládékkal, de van, hogy csomagolunk a tasakokba jófajta teát, mézet is.

A csomagba vevőink gyakran kérnek egyedi tallért is: magánvevők előszeretettel választanak jókívánság, gratuláció stb. üzenetet vagy elhozzák kedvenc fotójukat,  hogy azt tegyük fel a csokoládéra. A cégek inkább a logójukat vagy ünnepi jókívánságokat tartalmazó tallért válogatnak bele.

Az egyedi megoldások mellett minden jelentősebb alkalomra szoktunk tematikus csomagokkal készülni: karácsonyra, mikulásra, valentin napra, nőnapra, anyák napjára, ballagásra, húsvétra, gyereknapra… úgyhogy aki akarja, az egy szál virág vagy egy palack bor áráért mindig talál stílusos megoldást nálunk, ha valakit meg szeretne örvendeztetni.

[/col]

[col size=”4″]

[button link=”/minden-termek/”]Termékeink[/button]

[button link=”/termekkategoria/csomagok/”]Csomagjaink[/button]

csomagok-galeria

[button link=”/csomagok-galeria/”]Galéria[/button]

[/col]

[/row]