Bonbonok

Bonbonok

Bonbonok

Bonbonjaink minőségi alapanyagok felhasználásával készülnek, tartósítószerektől, színezéktől, mesterséges aromáktól és egyéb adalékoktól teljesen mentesen. Eltarthatóságuk nagyban függ a tölteléktől, 3 hét és 6 hónap között változhat. A részletes termékböngészésnél ezért az eltarthatóságot egyenként feltüntettük.

Azért szeretünk bonbonokkal foglalkozni, mert szinte határtalan kreativitásra van lehetőség közben. Persze azokra is gondolunk, akik a megszokott ízeket részesítik előnyben, de az alapválaszték mellett folyton új bonbonokat is kreálunk. A belevalók egy részét, mint pl. a zöld dió lekvárt beszerezzük vidéki barátainktól, akik nagyon értenek hozzá, más részét mi készítjük. Mindig van saját konyakban eltett meggyünk, szarvasgombánk, mindenféle pálinkába áztatott aszalt gyümölcsünk és más jóféle dolgok, hogy izgalmas bonbonokat tudjunk készíteni.

Tanács a bonbonok összeválogatásához:

Azt szoktuk javasolni, hogy minél változatosabb összeállításra törekedjenek, mind az ízvilágot, a formákat és a bonbon textúráját (krémes, ropogós, folyékony töltelékes…) tekintve, mert így lesz érdekes és változatos élmény a kóstolgatás.

+ There are no comments

Add yours